CPH: Drop In Choir #16

Mandag d. 11. maj kl. 16.30-19.00

KØB DIN BILLET HER! KØB DIN BILLET HER ! KØB DIN BILLET HER

Drop In Choir er for dig, som ønsker alt det fede ved korsang og vokalgruppearbejdet, men ikke nødvendigvis har tid til at forberede dig fra gang til gang. Drop In Choir er en afrundet workshop på 2,5 time. Det, der påbegyndes en aften, afsluttes samme aften. Man kan altså uden problemer være med en enkelt gang eller deltage hver eneste måned, hvis det passer ind i kalenderen.

Workshoppen arbejder med flere forskellige numre - og lad os være ærlige: Vi kan få ALT til at lyde pisse fedt, når vi synger sammen, så det er underordnet om sangvalget falder på Lille Peter Edderkop, den nyeste med Justin Bieber eller det aktuelle julekalenderhit. Siden opstarten af Drop In Choir i 2018 har vi kunnet konstatere, at det at synge flerstemmigt sammen begejstrer os uanset, hvad det oprindelige udgangspunkt er 😉 ♥

Drop ind til en fed og musikalsk aften i flerstemmighedens tegn!

Jeg glæder mig til at synge med dig!!! ♥

Mvh. Dénise

*************************

TILMELDING
Pris: 295 kr. inkl. gebyrer til Billetto (normalpris 399 kr. inkl. gebyrer). Betal din plads ved at købe en billet her på Billetto.

VIGTIGT IFT. TILMELDING & OPRETTELSE!
Tilmeldingen skal finde sted senest 48 timer før workshoppens afholdelse. Til denne workshop er det altså lørdag d. 9. maj kl. 16.00 Hvis min. 7 deltagere har betalt på dette tidspunkt, gennemføres workshoppen. Hvis ikke, aflyses den og de få tilmeldtes betaling returneres automatisk af Billetto.
Hvis der er nok deltagere til at gennemføre workshoppen, vil det efter lørdag d. 9. maj kl. 16.00 ikke længere være muligt at trække sin tilmelding, eller betaling, tilbage.

*************************

https://www.instagram.com/stories/highlights/18006719950048466/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *