SØGER KORLEDERE TIL DROP IN CHOIR (hele Danmark)

BAGGRUND

Siden 2018 har jeg holdt Drop In Choir en gang om måneden. (Du kan læse mere om konceptet herunder) Jeg har årene igennem oplevet en øget efterspørgsel på netop dette format. Jeg søger derfor korledere, der bor andre steder end i hovedstaden, til at udbrede Drop In Choir-formatet til resten af landet.

 

OM DIG

Du er korleder, har arbejdet længe med indstudering og kan få trestemmighed op at stå på under 5 min. Du har en smittende energi, der gør, at dine sangere går glade og opløftede fra din workshop. Du har adgang til et lokale, hvori Drop In Choir kan afholdes (hvis ikke, ligger lokaleudgiften hos dig som afvikler)

 

FORDELE

 • Du slipper for administrationsarbejde
 • Du får et forum, hvori du kan afprøve arrangementsidéer
 • Dine Drop In Choir-sessioner udbydes i et stort netværk
 • Mulighed for sparring med mig ift. dit workshopprogram
 • Lønnen går direkte ind på din konto senest 5 hverdage efter workshoppens afholdelse (uanset hvornår på måneden det er afholdt)

 

OM DROP IN CHOIR

Holdtekst

Drop In Choir er for dig, som ønsker alt det fede ved korsang og vokalgruppearbejdet, men ikke nødvendigvis har tid til at forberede dig fra gang til gang. Drop In Choir er en afrundet workshop på 2 timer 30 min. (inkl. pause på 15 min.) Det, der påbegyndes en aften, afsluttes samme aften. Man kan altså uden problemer være med en enkelt gang eller deltage hver eneste måned, hvis det passer ind i kalenderen.

Workshoppen arbejder med flere forskellige numre - og lad os være ærlige: Vi kan få ALT til at lyde pisse fedt, når vi synger sammen, så det er underordnet om sangvalget falder på Lille Peter Edderkop, den nyeste med Justin Bieber eller det aktuelle julekalenderhit. Siden opstarten af Drop In Choir i 2018 har vi kunnet konstatere, at det at synge flerstemmigt sammen begejstrer os uanset, hvad det oprindelige udgangspunkt er 😉 ♥

Drop ind til en fed og musikalsk aften i flerstemmighedens tegn!

Vil du se/høre uddrag fra de sidste års Drop In Choir? -> Gå til instagram og vælg højdepunktet "Drop In Choir"

 

OM DET ADMINISTRATIVE

Din løn udbetales direkte af Billetto. Prisen for deltagelse er 295 kr. pr. person, hvoraf ca. 25 kr. er gebyr, der tilfalder Billetto. Stockmann Stage fremsender en faktura, der lyder på 20% af det beløb, der står tilbage efter Billetto-gebyret er trukket. Fast deltagerpris: 295 kr.,-

Min. antal deltagere pr. workshop = 8 sangere

Max. antal deltagere pr. workshop = 16 sangere

 

TILMELD DIG SOM KORLEDER HER!

1 thought on “SØGER KORLEDERE TIL DROP IN CHOIR (hele Danmark)

 1. Rikke Bjerring Reply

  Hey Denise
  Endnu rykker du på gode korideer.
  Jeg har faktisk tidligere tænkt, at jeg ville udbyde samme koncept som dig i det jyske
  Så det er fedt, at du samler det
  Jeg vil gerne være med. Tænker Randers og Djursland. Evt Aarhus
  Hjemmeside kan jeg lave senere
  Hvis det behøves
  Kh Rikke Bjerring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *