DROP IN CHOIR (KBH): Vil du synge med mig?

Drop In Choir (KBH)

Næste dato for Drop In Choir er ikke fastlagt (endnu!) - følg med her på siden.

Klik på datoen, for at komme hen til billetsiden !

Drop In Choir er for dig, som ønsker alt det fede ved korsang og vokalgruppearbejdet, men ikke nødvendigvis har tid til at forberede dig fra gang til gang. Drop In Choir er en afrundet workshop på 2 timer 30 min. Det, der påbegyndes en aften, afsluttes samme aften. Man kan altså uden problemer være med en enkelt gang eller deltage hver eneste måned, hvis det passer ind i kalenderen.

Workshoppen arbejder med flere forskellige numre - og lad os være ærlige: Vi kan få ALT til at lyde pisse fedt, når vi synger sammen, så det er underordnet om sangvalget falder på Lille Peter Edderkop, den nyeste med Justin Bieber eller det aktuelle julekalenderhit. Siden opstarten af Drop In Choir i 2018 har vi kunnet konstatere, at det at synge flerstemmigt sammen begejstrer os uanset, hvad det oprindelige udgangspunkt er 😉 ♥

Drop ind til en fed og musikalsk aften i flerstemmighedens tegn!

Jeg glæder mig til at synge med dig!!! ♥

Mvh. Dénise

*************************

TILMELDING
Pris: 295 kr. inkl. gebyrer til Billetto. Betal din plads ved at købe en billet her på Billetto.

VIGTIGT IFT. TILMELDING & OPRETTELSE!
Hvis min. 8 deltagere har betalt senest 5 dage før workshoppens afholdelse, gennemføres workshoppen. Hvis ikke, aflyses den og de få tilmeldtes betaling returneres automatisk af Billetto.
Hvis der er nok deltagere til at gennemføre workshoppen, vil det efter fredag den 5. januar kl. 17:00 ikke længere være muligt at trække sin tilmelding, eller betaling, tilbage.

Vær opmærksom på: Vælger du at refundere din billet før fredag den 5. januar kl. 17.00, vil du refunderet billetprisen kr. 273,- Billetto beholder dit gebyr på kr. 22,03,-

Ovenstående video fra InstaStory er optaget til december måneds Drop In Choir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *